Den Bosch en omgeving

IJzeren Man

Locatie

IJzeren Man

IJzeren Man Strandbad & Strandhuys
IJzeren Man Vught is een schitterend mooie strandlocatie gelegen in een bosrijke omgeving aan de Vughtse Heide. Op loop -en fietsafstand van het hotel. Het water van het 52 hectare grote natuurbad staat bekend om zijn helderheid en zuiverheid en biedt daarmee een ideale locatie voor strand- en wateractiviteiten.

Dagje uit naar het Strandbad
Het langste strand van Brabant! Zonnen, zwemmen, vertoeven op het terras, loungen op een strandbedje, een grote speeltuin voor de kids en diverse wateractviteiten. Dit alles in een bosrijke omgeving – Natuurlijk genieten!

Genieten aan het water bij het Strandhuys
Het IJzeren Man Strandhuys is een sfeervolle strandlocatie om te borrelen, lunchen of dineren met een heerlijk terras aan het strand. In de zomer lekker loungen in het zonnetje of een ligbedje huren aan het strand en in de winter uitwaaien en genieten van de omgeving. Het Strandhuys is toegankelijk voor strandgasten, maar ook voor passanten, fietsers en wandelaars. Met de goedgevulde menukaart is er voor ieder wat wils. Kom gauw een keer langs voor een dagje genieten aan het water!

https://ijzerenman.nl/