Moederdag 2024

Verras jouw moeder met Moederdag!

Moeders zijn voor veel gezinnen en families onmisbaar. Het minste wat we kunnen doen, is alle moeders bedanken voor de dingen die ze voor ons doen. Of u nu uw eigen moeder in het zonnetje zet of de moeder van uw kinderen… Zondag 12 mei is het Moederdag en dat is het uitgelezen moment om alle moeders nog meer liefde en aandacht te geven.

U kent uw moeder of de moeder van uw kinderen natuurlijk als geen ander en daarom is het aan u (en de rest van het gezin) om het perfecte cadeau voor haar te kiezen. Van der Valk Hotel 's-Hertogenbosh - Vught helpt u hier graag bij. Bekijk hieronder onze mogelijkheden. 

Zondag 12 mei

Moederdagsbrunch

Moederdag is de dag om onze liefde en waardering voor moeders te uiten. Zondag, en in het speciaal Moederdag, is daarom ook de perfecte dag voor een heerlijke, uitgebreide brunch met het hele gezin. Wilt u aanschuiven bij onze brunch? Reserveer hier dan vooraf een tafel.

Wilt u uw moeder liever verrassen met een à la carte lunch of een diner? Dan is dit uiteraard ook mogelijk. Op zowel de lunch- als de dinerkaart staan nostalgische Van der Valk gerechten, maar ook verrassende, nieuwe smaakcombinaties. Reserveer snel uw tafel in ons restaurant!

Moederdag 2024

High Tea

Verwen uw moeder met een High Tea bij Van der Valk Hotel 's-Hertogenbosch - Vught! Geniet van een pot thee en diverse lekkernijen. Bij mooi weer is het natuurlijk ook mogelijk om buiten op het terras van de high tea te smullen. 

Overnachten bij Van der Valk

Hoe leuk is het om je moeder te verrassen met een hotelovernachting, waarbij het haar aan niets ontbreekt? Wilt u het nog persoonlijker maken door bijvoorbeeld een prachtige bos bloemen of een lieve kaart op de hotelkamer te laten zetten? Neem dan contact op met onze receptie, zodat we de mogelijkheden met u kunnen bespreken.

Overnachten

Voordelig overnachten in de lente

Voorjaars Arrangement

Geniet van een heerlijke overnachting in de omgeving Den Bosch - Vught met ons Vrolijk Voorjaar Arrangement! Begin de dag goed met een uitgebreid Live Cooking ontbijtbuffet en schuif ‘s avonds aan in ons restaurant waarbij u met ons Menu de Witte de keuze heeft uit drie verschillende voor-, hoofd- en nagerechten. 

Helemaal ontspannen

Weleda City Spa

Wij hebben het ideale moederdagcadeau voor uw moeder: een behandeling bij Weleda City Spa! Plan een (duo) massage of gezichtsmassage en laat uw moeder even helemaal ontspannen. 

Moederdagcadeau

Giftcard

Verwen uw moeder met een Van der Valk giftcard en beleef samen onvergetelijke momenten bij Van der Valk Hotels en Restaurants wereldwijd. Of het nu gaat om een heerlijk diner of luxe overnachting, de Giftcard biedt talloze mogelijkheden voor een onvergetelijke ervaring!