Verras jouw moeder met Moederdag!

Moeders zijn voor veel gezinnen en families onmisbaar. Het minste wat we kunnen doen, is alle moeders bedanken voor de dingen die ze voor ons doen. Of u nu uw eigen moeder in het zonnetje zet of de moeder van uw kinderen… Zondag 8 mei is het Moederdag en dat is het uitgelezen moment om alle moeders nog meer liefde en aandacht te geven.

U kent uw moeder of de moeder van uw kinderen natuurlijk als geen ander en daarom is het aan u (en de rest van het gezin) om het perfecte cadeau voor haar te kiezen. Van der Valk Hotel 's-Hertogenbosh - Vught helpt u hier graag bij. Bekijk hieronder onze mogelijkheden.

Overnachten bij Van der Valk
Hoe leuk is het om haar te verrassen met een hotelovernachting, waarbij het haar aan niets ontbreekt? Wilt u het nog persoonlijker maken door bijvoorbeeld een prachtige bos bloemen of een lieve kaart op de hotelkamer te laten zetten? Neem dan contact op met onze receptie, zodat we de mogelijkheden met u kunnen bespreken.

Zondags-/Moederdagsbrunch
Zondag, en in het speciaal Moederdag, is de perfecte dag voor een heerlijke, uitgebreide brunch met het hele gezin. Wilt u aanschuiven bij onze brunch? Reserveer hier dan vooraf een tafel.

À la carte lunchen/dineren 
Wilt u de moeder des huizes liever verrassen met een à la carte lunch of een diner? Dan is dit uiteraard ook mogelijk. Op zowel de lunch- als de dinerkaart staan nostalgische Van der Valk gerechten, maar ook verrassende, nieuwe smaakcombinaties.

Moederdag activiteiten

Moederdag Weekend Weg

Ga er heerlijk met je moeder of met het gezin op uit! Wij hebben de mogelijkheden voor een heerlijk weekend weg op een rijtje gezet.
Kom van de prachtige omgeving genieten!