Vier de liefde bij Van der Valk 's-Hertogenbosch - Vught

Valentijnsdag 2024

Valentijnsdag 2024 is helaas voorbij, maar bekijk hier ons aanbod voor de komende feestdagen.

De meest romantische dag van het jaar staat bijna voor de deur. 14 februari is de perfecte dag om samen met je partner de liefde te vieren. Deze dag staat in het teken om degene waar je het meest van houdt, in het zonnetje te zetten met een origineel valentijnscadeau. Wil je samen met je partner genieten van een romantisch nachtje weg bij Van der Valk voor Valentijn? Of toch liever genieten van een 3-gangendiner met je geliefde. Bekijk alle mogelijkheden die wij te bieden hebben voor Valentijn. 

Suite dream arrangement

Romantisch overnachten

Even tijd voor elkaar! Speciaal voor alle romantische momenten in het jaar hebben wij een romantisch Suite Dream arrangement samengesteld. Kom heerlijk samen genieten van dit verwenarrangement en ontdek de verborgen schatten van Vught en omgeving. Er is van alles te zien én te beleven.

Restaurant de Witte

Dineren met je geliefde

Heb je geen tijd om op Valentijnsdag gezellig met je geliefde te dineren. Bij Van der Valk Vught kun je heel het jaar door met je geliefde dineren. Reserveer een tafeltje in ons restaurant, en kies bijvoorbeeld voor ons Menu de Witte. Dat speciaal door onze chef-kok is samengesteld. 

ROMANTISCH OVERNACHTEN BIJ VAN DER VALK HOTEL 'S-HERTOGENBOSCH - VUGHT

Wilt u samen met uw partner genieten van de mooie omgeving van Den Bosch tijdens een romantisch nachtje weg? 
Onze comfortabele en smaakvol ingerichte kamers bieden de ideale plek om samen met uw geliefde tijd door te brengen. Wil je de overnachting nog romantischer maken boek dan een van onze mooie suites

Boek uw verblijf bij Van der Valk ‘s-Hertogenbosch - Vught voor een onvergetelijke ervaring! 

Reserveer hier