VIER PASEN BIJ VAN DER VALK
HOTEL 'S-HERTOGENBOSCH - VUGHT

Pasen 2020 staat weer bijna voor de deur! 12 en 13 april kunt u genieten van een heerlijke Paasbrunch of Paasdinerbuffet in ons restaurant. Heeft u nog geen plannen voor de Paasdagen en wilt u deze doorbrengen met uw familie en/of vrienden? Kom dan gezellig naar Hotel 's-Hertogenbosch - Vught. Geniet samen van een heerlijke middag of avond tijdens Pasen!

Paasbrunch Van der Valk
Bij Van der Valk Hotel 's-Hertogenbosch - Vught kunt u ieder jaar terecht voor een heerlijke en onbezorgde Paasbrunch. Na een sprankelende ontvangst presenteren onze koks u een scala aan diverse luxe broodjes en warme en koude gerechten. Tijdens de brunch gaan de kinderen samen met de paashaas op zoek naar het Gouden ei!

Paasdiner Van der Valk
Bij het overheerlijke Paasdiner is er voor ieder wat wils. Denk hierbij aan heerlijke warme vlees- en visgerechten, een saladebuffet met frisse salades tot een verwennerij aan verscheidene desserts. Laat u verrassen door het veelzijdige buffet en beleef een onvergetelijke Paasavond bij Van der Valk.

Paasweekend
Wilt u na het Paasdiner genieten van een overnachting in Hotel 's-Hertogenbosch - Vught? Boek dan een van onze ruime en comfortabele kamers en maak er een onvergetelijk Paasweekend van! Uw Paasweekend compleet maken? 

Bekijk hier ons kameraanbod