Vier Pasen bij Van der Valk Hotel 's-Hertogenbosch - Vught

Pasen 2024

De paasdagen zijn het perfecte moment om tijd door te brengen met het gezin of met de hele familie. Zondag 31 maart en maandag 1 april is het bij Van der Valk Hotel 's-Hertogenbosch - Vught mogelijk om verschillende paasactiviteiten te ondernemen. Je kunt gaan brunchen of dineren met de familie. Of kies voor een van onze hotelarrangementen en maak er een lang weekend van. Bekijk alle mogelijkheden die wij te bieden hebben voor Pasen 

Hotelarrangementen

Paasarrangement

Maak uw paasweekend helemaal bekend met het Paasarrangement van Van der Valk Hotel 's-Hertogenbosch-Vught. Geniet van een heerlijk verblijf met uitgebreid Live Cooking ontbijtbuffet en driegangendiner in ons restaurant. Natuurlijk kunt u het ontbijt en diner ook omboeken naar de Paasbrunch of Paasdiner. Vergeet ook niet om van het prachtige Brabantse land te genieten en een bezoekje te brengen aan de historische vestingstad Den Bosch. 

Brunchen bij Van der Valk

Paasbrunch

Wilt u liever niet ’s ochtends vroeg al in de keuken staan om een paasbrunch voor iedereen te bereiden? Laat u door ons ontzorgen en schuif gezellig aan in ons restaurant. U kunt genieten van diverse eiergerechten, want Pasen zonder eieren is natuurlijk niet compleet. De paashaas gaat samen met de kinderen op zoek naar het gouden paasei. Voor de winnaar is er een mooie prijs! Ook is er een schminkster aanwezig.

Dineren bij Van der Valk

Paasdiner

Het is ook mogelijk om te reserveren in ons sfeervolle à la carte restaurant. Zo kunt u wel optimaal genieten van gezelligheid en lekker eten, maar blijft het koken u bespaard. Laat u verwennen met gastvrijheid en heerlijk eten terwijl u de paasvreugde deelt.

Voor of na het eten nog gezellig iets met de familie doen in de buurt van Den Bosch. Bekijk alle mogelijkheden die er te doen zijn voor jong en oud.

Een nachtje weg bij Van der Valk Hotel 's-Hertogenbosch - Vught

Gun jezelf een welverdiende onderbreking van je dagelijkse routine en geniet van een ontspannend paasweekend bij Van der Valk Hotel 's-Hertogenbosch - Vught. Onze comfortabele en smaakvol ingerichte kamers bieden de ideale plek om te kunnen ontspannen en tot rust te komen na een lange dag vol lentewandelingen en paasavonturen. Laat de frisse sfeer van ons hotel je verwelkomen en trakteer jezelf op een onvergetelijk verblijf in deze prachtige tijd van het jaar.

Overnachten