Onze zalen

Iedereen ziet het belang in van voldoende bewegen en gezond eten maar we komen er, mede door onze drukke banen, vaak niet aan toe. Waarom zou je dan niet het nuttige met het gezonde combineren en een sportief element aan je bijeenkomst toevoegen?

Staand vergaderen

Staand vergaderen is bewezen effectiever en verhoogt de kwaliteit van de vergadering.
Maar waarom?

  • Staand vergaderen leidt tot minder onderonsjes, waardoor de vaart in de vergadering blijft.
  • Iedereen blijft er met het hoofd goed bij en zo is de vergadering sneller klaar.
  • Staand vergaderen leidt tot snellere beslissingen.
  • Staand vergaderen leidt tot een actievere houding en laat meer non-verbale communicatie zien. Dit zorgt voor een betere interpretatie bij ieders standpunten.
  • Staand vergaderen lijdt tot meer beweging en is dus gezonder.
  • Staand vergaderen zorgt voor een grotere creativiteit en mensen zijn geneigd ideeën sneller met elkaar te delen.

Sportieve Work-out

U en uw gasten verplaatsen zich naar de naastgelegen Fitnessclub waar u voor 20 – 30 minuten aan de slag gaat op een zeer divers circuit. U zult wel denken, ‘moet ik dan mijn sportoutfit meebrengen?’. Het antwoord is ‘nee’, het concept is zodanig ingericht dat omkleden of nadien douchen niet nodig is. De ruimte is gekoeld waardoor u niet of nauwelijks transpireert en het circuit bestaat niet uit cardio. Uw gezelschap wordt begeleid door één van de enthousiaste begeleiders van Fitnessclub Vught. Na de sportieve work-out hebben u en uw gasten voldoende energie om de bijeenkomst weer voort te zetten.