Valentijn Van der Valk

De meest romantische dag van het jaar staat bijna voor de deur. 14 februari is de perfecte dag om samen met uw partner de liefde te vieren. Deze dag staat in het teken om degene waar u het meest van houdt, in het zonnetje te zetten. Zo kunt u uw partner natuurlijk op verschillende manieren verrassen met bijvoorbeeld bloemen of chocolade. Maar hoe romantisch zou het zijn als u uw geliefde verrast met een Valentijn overnachting. Dit klinkt als het ideale valentijnscadeau, vindt u niet?

Wilt u samen met uw partner genieten van een romantisch Valentijnsarrangement bij Van der Valk voor Valentijn? Dan kunt u bij Hotel 's-Hertogenbosch - Vught genieten van een romantisch verblijf! In de avond serveren wij een 3-gangen Valentijnsmenu. De volgende ochtend kunt u aanschuiven bij het uitgebreide ontbijtbuffet. Wilt u liever romantisch samen ontbijten in uw hotelkamer? Dan krijgt u voor een meerprijs uw ontbijt op bed geserveerd. Kortom, een perfect nachtje weg samen in een romantisch hotel voor Valentijn!

Bekijk het Valentijnsarrangement

Komt u uit de buurt en wilt u genieten van een romantisch Valentijnsdag diner samen met uw geliefde? Speciaal voor Valentijn biedt Hotel 's-Hertogenbosch - Vught een heerlijk Valentijnsmenu aan. Met uw partner kunt u genieten van een met liefde bereid menu. Zo heeft u de keuze uit heerlijke gerechten en wijnen samengesteld door onze Chef-kok. 

Valentijnsmenu