Een Valentijn Verhaal

Tot en met Valentijn hebben wij een wel erg speciale actie, waarbij we verschillende prijzen weggeven. De hoofdprijs? Een diner voor twee. Beetje bij beetje zullen we meer van ons Valentijnsverhaal met jullie delen. Volg jij het verhaal op de voet? Dan kun je leuke prijzen winnen!


 #1 | Ik weet nog goed dat we elkaar voor het eerst zagen. Of dat ik jou voor het eerst zag. Hoe je daar zat, in de lobby, aan de hoge tafel. Je bladerde door een magazine, een kop koffie in je rechterhand. Je zag er een beetje verveeld uit, je was duidelijk op iemand aan het wachten. Toen keek je op, keek me aan, maar of je me echt zag, dat weet ik niet. Dat weet ik nog steeds niet. Misschien doet dat er ook wel niet toe. Wat ik wel weet, is dat ik overdonderd was door je uitstraling. Je donkerblonde haren, het stoere spijkerjack, je felgroene ogen.


#2 | Ik kan me nog goed herinneren, hoe je voor het eerst wat van je liet horen. De dame van de receptie kwam naar me toe en legde een briefje bij me neer. 'Ik kreeg dit net van één van onze gasten, met de vraag of ik het aan u kon geven. Hij moest er helaas snel vandoor, maar volgens mij heeft hij op het briefje zijn naam en nummer achtergelaten.'

Ik lachte, bedankte haar, en opende het zorgvuldig opgevouwen papiertje.

'Volgens mij loopt hij daar!' De dame van de receptie knikte met haar hoofd naar de parkeerplaats. 'Die jongen met die zwarte jas.' Vervolgens draaide ze zich om, en liep terug naar de receptie.

Ik keek naar je, bestudeerde hoe je over de parkeerplaats liep en uit het zicht verdween. Ik weet niet in welke auto je stapte, maar zo uit de verte was de eerste indruk goed.


#3 | Ik moest er helaas vandoor. Natuurlijk had ik snel naar je toe kunnen rennen, en je mijn naam en nummer kunnen geven, maar het leek mij romantischer het op deze wijze aan te pakken. Dus scheurde ik een vel uit mijn notitieboek en schreef daarop: 'Ik zag je zitten, en vroeg me af of je eens met mij een kop koffie wil drinken. Zelfde plek, 16:00, deze vrijdag? Natuurlijk kunnen we eerst even appen.' Met daarachter mijn nummer, en mijn naam. Ik gaf het aan de dame van de receptie en wees je stiekem aan. 'Ik moet er vandoor, maar kun je dit aan haar geven?' Vervolgens vluchtte ik het hotel uit, snel naar mijn auto, die een eind verderop geparkeerd stond. Mijn hart in mijn keel. Als je maar zou reageren.


#4 | Natuurlijk stuurde ik je een berichtje. Niet meteen, maar twee dagen later, op woensdag. Ik had tijd nodig om een leuk antwoord te bedenken. Maar ik kwam er niet op. En dus stuurde ik maar 'Dus, vrijdag, 16:00, Van der Valk Hotel 's-Hertogenbosch Vught? Met wie heb ik dan het genoegen?'

Jij reageerde. Niet twee dagen later, maar meteen. Je vertelde me je naam, je leeftijd, en over je werk. 'Je kan me ook opzoeken, op Facebook, of Instagram, of je kunt heel Google afspeuren. Ik beloof je dat ik doodnormaal ben.'

'Voor doodnormaal weer helemaal naar Vught?'

'Misschien net wat leuker dan. Net wat leuker dan doodnormaal.'

Dat was overtuigend. En dus stemde ik in.


 

Wordt vervolgd.  

 

Valentijn Van der Valk

De meest romantische dag van het jaar staat bijna voor de deur. 14 februari is de perfecte dag om samen met uw partner de liefde te vieren. Deze dag staat in het teken om degene waar u het meest van houdt, in het zonnetje te zetten met een origineel valentijnscadeau. Zo kunt u uw partner natuurlijk op verschillende manieren verrassen met bijvoorbeeld bloemen of chocolade. Maar hoe romantisch zou het zijn als u uw geliefde verrast met een Valentijn overnachting. Dit klinkt als het ideale valentijnscadeau, vindt u niet?

Wilt u samen met uw partner genieten van een romantisch Valentijnsarrangement bij Van der Valk voor Valentijn? Dan kunt u bij Hotel 's-Hertogenbosch - Vught genieten van een romantisch verblijf! In de avond serveren wij een 3-gangen Valentijnsmenu. De volgende ochtend serveren wij uw ontbijt op de kamer. Kortom, een perfect nachtje weg samen in een romantisch hotel voor Valentijn!

Bekijk het Valentijnsarrangement