Het belangrijkste nieuws samengevat

In deze onzekere tijd is er veel onduidelijkheid over wat wel- en niet open is en wat er wel- en niet doorgaat. Gaat mijn evenement door i.v.m. het Coronavirus? Wij kunnen ons voorstellen dat er veel vragen zijn. Natuurlijk is het aan ons de taak om jullie zo goed mogelijk te informeren over alle ontwikkelingen rondom het Coronavirus en onze horeca faciliteiten.

27 maart – 2020

Over de extra maatregelen die maandagavond zijn aangekondigd, is wat verwarring ontstaan. Zo zouden alle evenementen afgelast worden tot 1 juni. Het kabinet geeft nu aan dat deze regel alleen geldt voor evenementen waarvoor een vergunning of meldplicht nodig is. Bruiloften kunnen dus wel gewoon doorgaan.

Wat betekent het coronavirus voor de Paasevenementen?

Onze Paasevenementen zullen niet doorgaan, maar u kunt wel gebruikmaken van onze bezorgservice. Wij bieden dan de mogelijkheid om een Paaslunch en/of brunch te laten bezorgen.


26 maart – 2020

Is het restaurant gesloten en tot wanneer?
Ja, ons restaurant is op dit moment helaas gesloten tot en met 6 april 2020. Het laten bezorgen en afhalen van eten is wel mogelijk. Alleen voor hotelgasten is het restaurant wel geopend doormiddel van roomservice. Hierbij houden wij rekening met de regel van 1,5 meter afstand houden. Daarnaast houden extra rekening met hygiëne maatregelen.

Kan ik eten laten bezorgen of afhalen?
Het is bij ons mogelijk om eten te laten bezorgen of zelf af te halen. Dit kan via vught.valkthuis.nl.

Is het hotel wel gewoon open?
Ons hotel is wel gewoon geopend voor gasten. Hotelgasten kunnen wel gewoon terecht voor ontbijt en diner middels roomservice

24 maart – 2020

Voor bruiloften geldt de aanvullende maatregel. Deze kunnen doorgaan, echter wel tot maximaal 30 gasten en mits deze gasten allemaal op minimaal 1,5 meter van elkaar kunnen zitten, er moet dus genoeg ruimte zijn.

23 – maart 2020

Alle bijeenkomsten worden verboden tot 1 juni 2020 (in plaats van 6 april), ook met minder dan 100 mensen. Voor begrafenissen en kerkelijke bruiloften geldt een uitzondering. Het verbod geldt nu ook voor bijeenkomsten in hotels of zaalverhuurbedrijven.

 Alle eet- en drinkgelegenheden zijn tenminste tot en met maandag 6 april gesloten. Bezorgen en afhalen blijft mogelijk.