Iets te vieren

JA IK WIL...

JA IK WIL! 

Op de mooiste dag van uw leven, wilt u het mooiste feest van uw leven!

Hotel ’s-Hertogenbosch – Vught is een officiële trouwlocatie en biedt u de mogelijkheid om alles onder één dak te beleven. De huwelijksceremonie in een van onze stijlvolle zalen of buiten met een schitterend uitzicht over het water. Het sprankelende ontvangst met een prachtige bruidstaart op het terras of in de Pianobar. Een onvergetelijke receptie met een toost en felicitaties. Het diner kan op vele manieren; heerlijk uitgeserveerd, maar ook middels buffet of als “walking dinner”. En tot slot het spetterende feest terwijl de band of DJ jullie favoriete muziek speelt.

Als gast van Hotel ’s-Hertogenbosch – Vught hebben jullie de volgende voordelen;

- Alles onder 1 dak; van het ja-woord, de bruidstaart, het diner tot aan de feestavond en uiteraard de huwelijksnacht.

- Prachtig ingerichte feestlocatie.

- Mogelijkheid tot een ceremonie in de open lucht, aan het water.

- Keuze uit 10 zalen voor ceremonie, diner en feest.

- Gratis parkeren voor u en de gasten.

- Speciale kamerprijs voor u en uw gasten bij overnachting.

- 126 volledig gerenoveerde hotelkamers waaronder 6 luxe suites.

- 1 vaste contactpersoon gedurende het evenement.

De mooiste dag van uw leven vraagt om een perfecte organisatie. Bij Hotel ’s-Hertogenbosch – Vught nemen wij u alle zorg uit handen en helpen graag om van uw bruiloft een onvergetelijke dag te maken. Mede door de unieke ligging van het hotel en het professionele team dat inspeelt op uw specifieke wensen, zijn wij er zeker van dat Van der Valk Hotel ’s-Hertogenbosch – Vught de perfecte keuze is voor uw grote dag. 

Contact

Voor meer informatie of het plannen van een rondleiding kunt u contact opnemen met onze Salesafdeling via eventplanner@vught.valk.com of 073-6587787.