Eten & Drinken

Iedere laatste zaterdag van de maand organiseren wij een Live Cooking Avond. Op zaterdag 26 mei kunt u genieten van de Spaanse Live Cooking Avond. Wij presenteren tijdens deze Live Cooking avond de volgende gerechten:

Entrée
Wij verwelkomen u tussen 18.00 en 19.00 uur met een glas Sangria.

Soep
Spaanse maaltijdsoep met chorizo en verse tuinkruiden
Spinaziesoep met room en garnalen

Tapas
Diverse broodsoorten met tapenade en aoli
Diverse Iberische worsten
Gevulde champignons
Patatas Bravas
Ansjovis
Calamares
Gegratineerde mosselen
Frisse tonijn salade met olijven, tomaat, uienringen
met een dressing op basis van olijfolie, kappertjes en knoflook

Live Cooking
Gegrilde sardines met tomatensaus
Spaanse karbonade met paprikasaus
Gamba's in knoflookolie
Gegrilde kip met rode wijnsaus

Warm Buffet
Gehaktballetjes met pittige tomatensaus
Gemarineerde zalm
Garnalen met knoflook
Spaanse bonen
Gekruide groenten

Paella met kip en chorizo
Paella met diverse soorten vis

Dessert buffet
Ter afsluiting presenteren wij feestelijke desserts van onze patissiers met natuurlijk diverse desserttaarten,  gebak, bavarois, ijs, fruit en slagroom. Uiteraard ontbreekt het kaasbuffet met notenbrood en druiven niet op het buffet.

Timo Toekanbuffet
Voor de kinderen hebben we een speciaal kinder buffet.

De genoemde prijzen zijn exclusief consumpties.

Prijs per volwassene € 29,50. Kinderen van 4 tot 11 jaar eten voor de helft van de prijs.

Reserveren

Reserveer online een tafel in ons restaurant via onderstaand formulier of reserveer telefonisch via 073-6587777.

U kunt onderstaand formulier gebruiken om een tafel te reserveren in ons restaurant.
Graag maken wij u er op attent dat uw reservering definitief is op het moment dat u per e-mail een bevestiging krijgt vanuit het hotel dat uw reservering is verwerkt in het systeem.

Verplicht veld