Eten & Drinken

Live Cooking Wildavonden

Kom het wildseizoen proeven tijdens de live cooking wildavonden!
Dit unieke concept is voor culinaire liefhebbers van wildgerechten.

10 & 17 november en 1 december 2018

Aanvang: 18:30 uur

Wij ontvangen u graag om 18.30 uur in onze sfeervolle pianobar met een sprankelend welkomstdrankje.

Het wildbuffet zal om 19.00 uur van start gaan.

Bij het aperitief bieden wij u een amuse van wild.
Als voorgerecht serveren wij een winterse salade met kroketjes van wild en een vinaigrette van rood fruit, gevolgd door een heerlijke wildsoep.

Vervolgens gaat u genieten van een verfrissende spoom.

Als hoofdgerecht bereiden de koks "Live" enkele verrassende wildgerechten
zoals Eend, Hertenbiefstuk en Fazant Suprême.
Deze begeleiden wij met de klassieke gerechten zoals;
Hazenbout met pepersaus, Jachtschotel en Hazenpeper.
Uiteraard presenteren wij u hierbij de bijpassende seizoensgarnituren bestaande uit rode kool, zuurkool, spruitjes, stoofpeertjes, aardappelkroketjes, kastanjepuree en preiselberen.

Ter afsluiting serveren wij u een dessert buffet.

**Voor de niet wildliefhebbers serveren wij een alternatief.

Prijs: € 39,50 per persoon (exclusief consumpties)

Kinderen van 3 t/m 11 jaar € 20,25 per kind

Reserveren

Reserveer online een tafel in ons restaurant via onderstaand formulier of reserveer telefonisch via 073-6587777.

U kunt onderstaand formulier gebruiken om een tafel te reserveren in ons restaurant.
Graag maken wij u er op attent dat uw reservering definitief is op het moment dat u per e-mail een bevestiging krijgt vanuit het hotel dat uw reservering is verwerkt in het systeem.

 

Verplicht veld