Eten & Drinken

Live Cooking Wildavonden

Kom het wildseizoen proeven tijdens de live cooking wildavonden!
Dit unieke concept is voor culinaire liefhebbers van wildgerechten.

3,10 & 17 november en 1 december 2018

Aanvang: 18:30 uur

Wij ontvangen u graag om 18.30 uur in onze sfeervolle pianobar met een sprankelend welkomstdrankje.

Het wildbuffet zal om 19.00 uur van start gaan.

Bij het aperitief bieden wij u een amuse van wild.
Als voorgerecht serveren wij een wildpaté, gerookte zwijnham en gerookte bospaddenstoelen

Vervolgens gaat u genieten van een wildbouillon met garnituur van gerookte zwijn en morille

Als hoofdgerecht bereiden de koks "Live" enkele verrassende wildgerechten
zoals Eendeborst, Hertenbiefstuk en Fazantenfilet.
Deze begeleiden wij met de klassieke gerechten zoals;
Hazenbout met pepersaus, Jachtschotel en Hazenpeper.
Uiteraard presenteren wij u hierbij de bijpassende seizoensgarnituren bestaande uit rode kool, zuurkool, spruitjes, stoofpeertjes, aardappelkroketjes, kastanjepuree en preiselberen.

Ter afsluiting serveren wij u een dessert buffet.

**Voor de niet wildliefhebbers serveren wij een alternatief.

Prijs: € 39,50 per persoon (exclusief consumpties)

Kinderen van 3 t/m 11 jaar € 20,25 per kind

Reserveren

Reserveer online een tafel in ons restaurant via onderstaand formulier of reserveer telefonisch via 073-6587777.

U kunt onderstaand formulier gebruiken om een tafel te reserveren in ons restaurant.
Graag maken wij u er op attent dat uw reservering definitief is op het moment dat u per e-mail een bevestiging krijgt vanuit het hotel dat uw reservering is verwerkt in het systeem.

 

Verplicht veld