Eten & Drinken
terug in de tijd

In 2018 organiseren we maandelijks een Live Cooking Avond op iedere laatste zaterdag van de maand. Op zaterdag 27 januari trappen we af met de Live Cooking Avond - ''Terug in de Tijd''. Tijdens deze avond kunt u weer eens genieten van de echte Valk Klassiekers.

Denk hierbij aan een Koninginnensoep, gestoofde paling, russisch ei, goulasch maar ook de welbekende Coupe Mont Blanc.

Het keukenteam, onder leiding van de chef kok bereidt à la minute heerlijke gerechten voor u.

Entrée
Wij verwelkomen u tussen 18.00 en 19.00 uur met een glas Champenoise, waarna het Live Cooking buffet van start gaat met een parade van culinaire voorgerechten en een uitgebreid saladebuffet. Na het entrée vervolgt u het diner met heerlijke geurige soepen en een broodtafel met tapenades, (kruiden)boter en verschillende soorten olie.

Warm buffet
Het warme buffet biedt een scala aan warme vis-, vlees en seizoensspecialiteiten en garnituren. Maar ook vinden er á la minute bereidingen plaats door de koks, zoals verse pasta, diverse vis en vlees soorten van de grill of de wok.

Dessert buffet
Ter afsluiting presenteren wij feestelijke desserts van onze patissiers met natuurlijk diverse desserttaarten,  gebak, bavarois, ijs, fruit en slagroom. Uiteraard ontbreekt het kaasbuffet met notenbrood en druiven niet op het buffet.

Timo Toekanbuffet
Voor de kinderen hebben we een speciaal kinder buffet.

De genoemde prijzen zijn exclusief consumpties.

Prijs per volwassene € 27,50. Kinderen van 4 tot 11 jaar eten voor de helft van de prijs.

Reserveren

Reserveer online een tafel in ons restaurant via onderstaand formulier of reserveer telefonisch via 073-6587777.

U kunt onderstaand formulier gebruiken om een tafel te reserveren in ons restaurant.
Graag maken wij u er op attent dat uw reservering definitief is op het moment dat u per e-mail een bevestiging krijgt vanuit het hotel dat uw reservering is verwerkt in het systeem.

Verplicht veld