Eten & Drinken

Live Cooking Aspergeavond

Iedere zaterdag- en zondagavond kunt u in restaurant "de Witte" van Van der Valk Hotel 's-Hertogenbosch - Vught genieten van een Live Cooking Buffet. Het keukenteam, onder leiding van de chef kok bereidt dan à la minute heerlijke gerechten voor u.

In de maand april verrassen wij de liefhebbers van het witte goud met extra verwennerij bij het Live Cooking buffet met diverse aspergerechten.

Entrée
Wij verwelkomen u met een glas Champenoise, waarna het Live Cooking buffet van start gaat met een parade van culinaire voorgerechten en een uitgebreid saladebuffet.
Na het entrée vervolgt u het diner met heerlijke geurige soepen en een broodtafel met tapenades, (kruiden)boter en verschillende soorten olie.

Warm buffet
Het warme buffet biedt een scala aan warme vis-, vlees en seizoensspecialiteiten en garnituren. Maar ook vinden er á la minute bereidingen plaats door de koks, zoals verse pasta, diverse vis en vlees soorten van de grill of de wok.

Dessert buffet
Ter afsluiting presenteren wij feestelijke desserts van onze patissiers met natuurlijk diverse desserttaarten,  gebak, bavarois, ijs, fruit en slagroom. Uiteraard ontbreekt het kaasbuffet met notenbrood en druiven niet op het buffet.

Timo Toekanbuffet
Voor de kinderen hebben we een speciaal kinder buffet.

Prijzen
Prijs voor volwassenen € 26,50 p.p.
Kinderen van 4 t/m 11 jaar € 13,25 p.k.
Kinderen tot 4 jaar zijn gratis
Exclusief consumpties

Aanvang zaterdag 18:00 uur tot 20:30 uur
Aanvang zondag 17:00 uur tot 19:30 uur
(m.u.v. feestdagen)

Voor de kinderen is er een Kidsparadijs, waar ze kunnen spelen, knutselen en tekenen.

Wanneer u met uw gezelschap in een aparte ruimte wilt deelnemen aan het Live Cooking Brunch adviseert de reserveringsafdeling u graag over de diverse mogelijkheden.

Neem contact op en reserveer een tafel voor de brunch. U bent van harte welkom.