Eten & Drinken

Van der Valk Wereldeters

Speciaal voor onze jongste gasten heeft Van der Valk een nieuw kindermenu ontwikkeld: Van der Valk Wereldeters. Deze menukaart daagt de kleintjes uit om eens wat anders te eten dan het traditionele kindermenu, friet met een frikadel. 

Menukaart

Op reis met Timo Toekan

Met behulp van Tim Toekan worden de kinderen mee op reis genomen naar landen als Italië, Japan, Alaska, Oostenrijk, Rusland en niet te vergeten Nederland. Bij elk land hoort een gerecht, leuke verhalen en weetjes die Timo vertelt. Elk half jaar wordt de menukaart 'ververst' met nieuwe landen, weetjes en verhalen.

Het boek ‘Wereldeters’

De kindermenukaart is geïnspireerd op het bekroonde boek ‘Wereldeters’ van Marjolein de Vlaam. Het boek staat vol leuke verhalen en grappige weetjes over verschillende landen in de wereld en heerlijke recepten. Het boek is te koop bij alle deelnemende van der Valk restaurants. 

Meer informatie

KidsRights

Omdat wij voor de kinderen die het minder goed hebben ook iets willen betekenen, steunen wij de organisatie KidsRights. Deze organisatie komt op voor de positie van kwetsbare kinderen waar ook ter wereld. Met onze kindermenukaart steunen wij in het bijzonder het voedsel programma Sizanani in Zuid-Afrika.

Meer informatie