Eten & Drinken

Menukaart

Aan tafel kunnen u en uw gasten à la carte hun keuze maken uit de vele gerechten die onze koks vervolgens voor u bereiden. Naast vaste gerechten op de kaart treft u ook wisselende seizoens- en streekgerechten aan.

MENUKAART 2020

DESSERTKAART 2020

MENUKAART 2020 (vanaf 22/06)

Geniet elke maand van het nieuwe ''Menu de Witte'' maandmenu bij Van der Valk Hotel Restaurant 's Hertogenbosch-Vught. Ons maandmenu biedt elke keer weer culinaire topgerechten en seizoensgerechten. Iedere maand stelt de chef-kok een speciaal driegangen maandmenu samen. Daarbij heeft u keuze uit drie verschillende voor-, hoofd- en nagerechten voor slechts € 29,50 per couvert. Het maandmenu is niet geldig op 1e en 2e kerstdag.

Menu de Witte - Juni 2020

Lunchkaart

Geniet van heerlijke lunchgerechten bij Van der Valk Hotel 's-Hertogenbosch-Vught. Onze chef kok heeft een uitgebalanceerde lunchkaart samengesteld met culinaire hoogtepunten en vertrouwde klassiekers. 

LUNCHKAART 2020

Wijnkaart

Bij Hotel 's-Hertogenbosch kunt u ook tijdens het diner heerlijke wijnen bestellen die perfect passen bij de gerechten op het menu.

WIJNKAART 2020

Borrelkaart

Gezellig met vrienden, familie of kennissen borrelen in het hotel. Ook dit is mogelijk, er is ruime keuze uit verschillende borrelhapjes.

BORRELKAART 2020

Indien u meer wilt weten bent u altijd vrij om contact op te nemen met de receptie.