Eten & Drinken

Menukaart

Aan tafel kunnen u en uw gasten à la carte hun keuze maken uit de vele gerechten die onze koks vervolgens voor u bereiden. Naast vaste gerechten op de kaart treft u ook wisselende seizoens- en streekgerechten aan. Alvast de menukaart bekijken?

Geniet elke maand van het nieuwe maandmenu bij Van der Valk Hotel Restaurant 's Hertogenbosch-Vught. Ons maandmenu biedt elke keer weer culinaire topgerechten en seizoensgerechten. Iedere maand stelt de chef-kok een speciaal driegangen maandmenu samen. Daarbij heeft u keuze uit drie verschillende voor-, hoofd- en nagerechten voor slechts € 27,50 per couvert. voor het maandmenu van Maart en voor het maand van April. Het maandmenu is niet geldig tijdens feestdagen.

Lunchkaart

Geniet van heerlijke lunchgerechten bij Van der Valk Hotel 's-Hertogenbosch-Vught. Onze chef kok heeft een uitgebalanceerde lunchkaart samengesteld met culinaire hoogtepunten en vertrouwde klassiekers. Wilt u lekker genieten van een lunch bij Van der Valk 's Hertogenbosch Vught bekijk de kaart.

Wijnkaart

Bij Hotel 's-Hertogenbosch kunt u ook tijdens het diner heerlijke wijnen bestellen die perfect passen bij de gerechten op het menu. om de wijnkaart in te zien.

Borrelkaart

Gezellig met vrienden, familie of kennissen borrelen in het hotel. Ook dit is mogelijk, er is ruime keuze uit verschillende borrelhapjes. voor de borrelkaart.

 

Indien u meer wilt weten bent u altijd vrij om contact op te nemen met de receptie.