Eten & Drinken

Live Cooking Dinerbuffet

Wij organiseren maandelijks een Live Cooking Dinerbuffet op iedere laatste zaterdag van de maand. In de maanden juni, juli en augustus is er geen Live Cooking dinerbuffet

Zaterdag 29 september
Zaterdag 27 oktober

In november en december organiseren wij tevens
Live Cooking Wildavonden

Het keukenteam, onder leiding van de chef kok bereidt à la minute heerlijke gerechten voor u.

Entrée
Wij verwelkomen u tussen 18.00 en 19.00 uur met een glas Champenoise, waarna het Live Cooking buffet van start gaat met een parade van culinaire voorgerechten en een uitgebreid saladebuffet. Na het entrée vervolgt u het diner met heerlijke geurige soepen en een broodtafel met tapenades, (kruiden)boter en verschillende soorten olie.

Warm buffet
Het warme buffet biedt een scala aan warme vis-, vlees en seizoensspecialiteiten en garnituren. Maar ook vinden er á la minute bereidingen plaats door de koks, zoals verse pasta, diverse vis en vlees soorten van de grill of de wok.

Dessert buffet
Ter afsluiting presenteren wij feestelijke desserts van onze patissiers met natuurlijk diverse desserttaarten,  gebak, bavarois, ijs, fruit en slagroom. Uiteraard ontbreekt het kaasbuffet met notenbrood en druiven niet op het buffet.

Timo Toekanbuffet
Voor de kinderen hebben we een speciaal kinder buffet.

Prijs per volwassene € 29,50. Kinderen van 4 tot 11 jaar eten voor de helft van de prijs. De genoemde prijzen zijn exclusief consumpties.

Reserveren

Reserveer online een tafel in ons restaurant via onderstaand formulier of reserveer telefonisch via 073-6587777.

U kunt onderstaand formulier gebruiken om een tafel te reserveren in ons restaurant. Graag maken wij u er op attent dat uw reservering definitief is op het moment dat u per e-mail een bevestiging krijgt vanuit het hotel dat uw reservering is verwerkt in het systeem.

Verplicht veld