Eten & Drinken

Live Cooking Dinerbuffet

Wij organiseren maandelijks een Live Cooking Dinerbuffet op zaterdagavond.

Data 2019

  • Zaterdag 26 januari 2019
  • Zaterdag 23 februari 2019
  • Zaterdag 30 maart 2019
  • Zaterdag 13 april 2019
  • Zaterdag 25 mei 2019
  • Zaterdag 29 juni 2019
  • Zaterdag 28 september 2019
  • Zaterdag 26 oktober 2019

In november organiseren we:
Live Cooking Wildavonden

Het keukenteam, onder leiding van de chef kok bereidt à la minute heerlijke gerechten voor u.

Entrée
Wij verwelkomen u tussen 18.00 en 19.00 uur met een glas Champenoise, waarna het Live Cooking buffet van start gaat met een parade van culinaire voorgerechten en een uitgebreid saladebuffet. Na het entrée vervolgt u het diner met heerlijke geurige soepen en een broodtafel met tapenades, (kruiden)boter en verschillende soorten olie.

Warm buffet
Het warme buffet biedt een scala aan warme vis-, vlees en seizoensspecialiteiten en garnituren. Maar ook vinden er á la minute bereidingen plaats door de koks, zoals verse pasta, diverse vis en vlees soorten van de grill of de wok.

Dessert buffet
Ter afsluiting presenteren wij feestelijke desserts van onze patissiers met natuurlijk diverse desserttaarten,  gebak, bavarois, ijs, fruit en slagroom. Uiteraard ontbreekt het kaasbuffet met notenbrood en druiven niet op het buffet.

Timo Toekanbuffet
Voor de kinderen hebben we een speciaal kinder buffet.

Prijs per volwassene € 29,50. Kinderen van 4 tot 11 jaar eten voor de helft van de prijs. De genoemde prijzen zijn exclusief consumpties.

Reserveer hier uw tafel