Van der Valk Hotel 's-Hertogenbosch - Vught

Groepen

Buffet

Reserveer een buffet voor 30 personen of meer bij Van der Valk Hotel Den Bosch - Vught. De buffetten bieden uw gasten een ruime selectie in gerechten en smaken. En het team helpt u graag bij het samenstellen van het buffet zodat u voor elk wat wils heeft.

Oosters buffet € 20,50 p.p.
  • Nasi en bami
  • Atjar en kroepoek
  • Babi pangang
  • Ajam smoor (kip in ketjapsaus)
  • Stokjes kipsaté met satésaus
  • Garnituur: witte rijst, zure komkommer en sambalboontjes
Italiaans buffet Milaan € 21,50 p.p.
  • Parmaham met meloen
  • Lasagne bolognese, met gehakt en tomatensaus
  • Lasagne van zalm en spinazie
  • Tortellini Giovanni, met stukjes kip, paprika, courgette, haricots verts en een romige raus
  • Spaghetti bolognese
  • Vegetarische lasagne
  • Saladebuffet met o.a.pastasalade van penne rigatta met groene kruiden, pijnboompitjes en een gorgonzola dressing
  • Salade Caprese met mozzarella, tomaat en basilicum
  • Stokbrood, (kruiden)boter en tapenades
  • Dessert; Tiramisu (toeslag €3,50 p.p.)
Barbecue € 24,50 p.p.

U kunt de barbecue reserveren van begin mei tot eind september.

  • Koteletten, barbecueworsten, hamburgers, kipfilet, speklappen en biefstuk
  • Een spies van garnalen en een zalmpapilotte
  • Huzarensalade
  • Vis en vlees hors d’oeuvre
  • Aardappelsalade
  • Stokbrood,( kruiden)boter, tapenades en diverse koude sauzen
  • Garnituur: frites

 De barbecue wordt voor u bereid door onze kok.

Live Cooking Buffet € 26,75 p.p.

Ons keukenteam, onder leiding van onze chef kok bereidt dan à la minute heerlijke gerechten voor u.

Entrée

Wij verwelkomen u met een glas Champenoise, waarna het Live Cooking buffet van start gaat met een parade van culinaire voorgerechten en een uitgebreid saladebuffet. Na het entrée vervolgt u het diner met heerlijke geurige soepen en een broodtafel met tapenades, (kruiden)boter en verschillende soorten olie.

Warm buffet

Het warm buffet biedt een scala aan warme vis-, vlees en seizoensspecialiteiten en garnituren. Maar ook vinden er á la minute bereidingen plaats door onze koks, zoals; Verse pasta wordt ter plaatse voor u bereid. Diverse vis en vlees soorten worden voor u op de grill of in de wok vers bereid. 

Dessert buffet

Ter afsluiting van Feestelijke desserts van onze patissiers. En natuurlijk met vers gebak, 
bavarois, ijs, fruit en slagroom. Uiteraard ontbreekt het kaasbuffet met notenbrood en 
druiven niet op het buffet.

Timo Toekanbuffet

Voor de kinderen hebben we een speciaal kinder buffet.


Prijs voor volwassenen € 26,50 per persoon (vanaf 50 personen)
Prijs voor kinderen € 13,25 per kind (kinderen van 4 t/m11 jaar, onder de 4 jaar gratis)

 

Bent u met minder dan 50 personen dan is het ook mogelijk om een tafel te reserveren bij het reguliere Live Cooking Buffet op zaterdag. Wij zorgen uiteraard dat u met uw gezelschap gezellig bij elkaar zit.

Heunbuffet € 29,50 p.p.

Kipcocktail

****

Vis- en vlees hors d'oeuvre
Gerookte forel, haring en garnalensalade
Ardennerham met meloen
Rosbief
Garnituren: stokbrood, (kruiden)boter, tapenades en diverse sauzen

****

Bourgondische rib met champignonroomsaus
Kabeljauw met een hollandaisesaus
Stokjes kipsaté met satésaus, atjar en kroepoek
Garnituren: gegratineerde aardappels, twee soorten warme groenten, frites en rijst

****

Roomijs met slagroom

Valkenbuffet € 32,50 p.p.

Garnalencocktail

****

Groentesoep

****

Vis- en vlees hors d'oeuvre
Gerookte zalm en gerookte forel
Haring
Ardennerham met meloen
Stokbrood, (kruiden)boter, tapenades en diverse sauzen

****

Kabeljauw met een Grand-Marniersaus
Beenham met een whisky-gembersaus
Kippendijen op oriëntaalse wijze
Garnituren: aardappeltaart, frites, rijst en twee soorten warme groenten

****

Diverse ijssoorten, slagroom en chocoladesaus

 

Italiaans buffet Florence € 34,50 p.p.

Op tafel plaatsen wij diverse Italiaanse broodsoorten met (kruiden)boter, diverse tapenades en gemarineerde olijven

***

Carpaccio met Parmezaanse kaas
Vitello Tonato met tonijnmayonaise
Parmaham met meloen


Saladebuffet met o.a.
Italiaanse salade
Salade van mozzarella, tomaat en basilicum
Salade van diverse gegrilde groentes
Diverse Italiaanse worstsoorten
Tomatensalade met basilicum
Tonijnsalade
Garnalensalade met avocado

****

Lasagne bolognese met gehakt en tomatensaus
Kabeljauw met een tomatensaus
Penne met kip en een saliesaus
Risotto en verse warme groenten

****

Tiramisu

Buffet de Witte € 37,00 p.p.

Vitello Tonato

****

Ossenstaartsoep

****

Vis- en vlees hors d’oeuvre
Gerookte zalm, forel en paling
Ardennerham met meloen
Stokbrood, (kruiden)boter, tapenades en diverse sauzen

****

Kabeljauw met Grand-Marniersaus
Biefreepjes met pepersaus
Beenham met whisky-gembersaus
Garnituren: gegratineerde aardappels, frites,
rijst en twee soorten warme groenten

****

Diverse Franse, Belgische en Hollandse kaassoorten

****

Diverse ijssoorten met slagroom en warme kersen

Live Cooking Jeroen Bosch buffet € 42,00 p.p.

Op tafel plaatsen wij diverse luxe broodsoorten met (kruiden)boteren en diverse tapenades.

 ***

 Heldere kervelsoep

 ****

 Surimi salade  met avocado

 Marco Polo Caesar salade: frisse gemengde salade met gegrilde kuikenhaasjes, Parmezaanse kaas, croutons en een Franse dressing

 Salade Chèvre: frisse gemengde salade met lauwwarme geitenkaas, gebakken spekjes, pijnboompitten en een honingdressing

 Pastasalade: salade van penne rigatta met gorgonzola dressing

 ****

Stoofpotje van vis
Gesneden ossenhaas met pepersaus
Spies van kip
Seizoensgerecht
Garnituren: gegratineerde aardappels, warme groenten en rijst

****

Diverse Franse, Belgische en Hollandse kaassoorten

****

Ambachtelijk roomijsbuffet met slagroom en vers fruit
Chocoladefontein met fruit, cake en spekjes

 

Te reserveren bij minimaal 30 personen

Evenementen Brochure

Download de evenementen brochure voor een compleet overzicht van de mogelijkheden.

Een besloten ruimte reserveren

Met uw eigen gezelschap dineren in een aparte ruimte behoort tijdens tot de mogelijkheden. Vraag online een offerte aan voor uw diner. Uiteraard kunt u ook een afspraak maken met een van de medewerkers, in een oriënterend gesprek komt u alles te weten over de mogelijkheden voor uw diner.