Van der Valk Hotel 's-Hertogenbosch - Vught

Groepen

Buffet

Reserveer een buffet voor 30 personen of meer bij Van der Valk Hotel Den Bosch - Vught. De buffetten bieden uw gasten een ruime selectie in gerechten en smaken. En het team helpt u graag bij het samenstellen van het buffet zodat u voor elk wat wils heeft.

Oosters € 22,50 p.p.
  • Heldere kippenbouillon met malse stukjes kip en prei
  • Babi Pangang
  • Beef Teriyaki
  • Kipsaté
  • Assortiment mini loempia's met chilisaus
  • Nasi, bami en witte rijst Zure komkommer, sambalboontjes, atjar en kroepoek
  • Dessert: Originele spekkoek (toeslag 3,50 per persoon)
Italiaans € 24,50 p.p.

Stokbrood met kruidenboter en tapenades
***
Parmaham met meloen
Salade Caprese met tomaat, mozzarella en basilicum
Groente Crudités met diverse dipsauzen
Minestronesoep
***
Lasagna Bolognese
Lasagna van zalm en spinazie
Vegetarische lasagna
Ossobuco; kalfsschenkel in een tomatensaus
Tortellini met eekhoorntjesbrood, kip, paprika, haricot-verts, en een romige saus
Spaghetti Bolognese
***
Dessert: Tiramisu (toeslag 3,50 per persoon)

Hollandia € 24,50 p.p.

Stokbrood met kruidenboter
***
Gerookte zalm en makreel
Brabantse plaatham met meloen
Rauwe haring met uitjes
Diverse rauwkostsalades
Verse zalm met mousseline saus
Beenham met een whisky-gembersaus
Fricandeau met een champignon-roomsaus
Kippendijen Gehaktballetjes met satésaus
Frites en aardappelgratin
***
Dessert: Appel crumble met kaneelijs (toeslag 3,50 per persoon)

Barbecue € 26,50 p.p.

Te reserveren van begin mei tot eind september.

Stokbrood, (kruiden)boter, tapenades en diverse koude sauzen
***
Koteletten, barbecueworsten, hamburgers, kipfilet, speklappen en biefstuk
Spies van garnalen Zalm papillotte
Huzarensalade
Vis en vlees hors-d'oeuvre
Aardappelsalade
Frites

Onze kok zorgt voor de bereiding van de gerechten op de barbecue.

Dessert: Verrassingdessert (toeslag € 4,50 per persoon)

De Klassieker € 31,50 p.p.

Stokbrood met roomboter, kruidenboter en diverse tapenades
***
Kipcocktail
Vis- en vlees hors-d'oeuvre
Gerookte forel en haring
Garnalensalade
Ardennerham met meloen
Rosbief
***
Bourgondische rib met een champignon-roomsaus
Visstoof met een hollandaisesaus
Stokjes kipsaté met satésaus,a
Gegratineerde aardappels, twee soorten warme groenten, frites en rijst
***
Roomijs met slagroom

Toekan € 32,50 p.p.

Brood met boter, kruidenboter en diverse tapenades
***
Zeevruchtencocktail
Heldere kippenbouillon met malse stukjes kip en prei
Feta salade met zongedroogde tomaatjes en basilicum
Zalm, gerookte forel en haring
Parmaham met meloen
Fruit de mer salade met garnalen, zalm, tonijn en surimi krab
Bulgur salade
***
Oosterse tongfilet gevuld met zalm en geserveerd met een Hollandaise saus
Beenham met een whisky-gembersaus
Kippendijen met een ananas-kerrie saus
Aardappelgratin, frites, rijst en twee soorten warme groenten
***
Diverse ijssoorten, slagroom en chocoladesaus

Royaal € 39,00 p.p.

Stokbrood met roomboter, kruidenboter en diverse tapenades
***
Carpaccio van Ossenhaas
***
Runderbouillon met verse groenten
***
Salade met gerookte kip, bleekselderij en appel
Zalm, gerookte paling en forel
Kartoffelsalade met spekjes en bieslook
Parmaham met meloen
Fruit de mer salade met tonijn, zalm en surimi krab
Bulgur salade
Salade geitenkaas met honing en walnoten
Groente Crudités met diverse dipsauzen
***
Zalmfilet met Grand Marniersaus
Ossenhaaspuntjes met pepersaus
Bourgondische rib met een champignon-roomsaus
Aardappelgratin, frites, rijst en twee soorten warme groenten
***
Diverse Franse en Belgische kaassoorten
Diverse ijssoorten met slagroom en warme kersen

Evenementen Brochure

Download de  voor een compleet overzicht van de mogelijkheden.

Een besloten ruimte reserveren

Met uw eigen gezelschap dineren in een aparte ruimte behoort tijdens tot de mogelijkheden. Vraag online een offerte aan voor uw diner. Uiteraard kunt u ook een afspraak maken met een van de medewerkers, in een oriënterend gesprek komt u alles te weten over de mogelijkheden voor uw diner.