Van der Valk Hotel 's-Hertogenbosch - Vught

Groepen

Brunch

Geniet samen van een traditionele brunch of de Live Cooking Brunch. Met uw gezelschap in een aparte ruimte of een tafel in het restaurant. Er zijn diverse mogelijkheden.

Live Cooking Brunch € 24,75 per persoon

Iedere zondag vanaf 12.00 uur kunt u genieten van een Live Cooking Brunch. Ons keukenteam, onder leiding van onze chef-kok, bereidt  à la minute heerlijke gerechten voor u.

Entree
Wij verwelkomen u met een glas champenoise, waarna de Live Cooking Brunch van start gaat
met een parade van culinaire voorgerechten en een uitgebreid saladebuffet. Na het entree
vervolgt u het diner met heerlijke geurige soepen en een broodtafel met tapenades,
(kruiden)boter en verschillende soorten olie.

Warm buffet
Het warm buffet biedt een scala aan warme vis-, vlees-, seizoen specialiteiten en garnituren.
Maar ook vinden er à la minute bereidingen op de grill of in de wok plaats door onze koks, zoals verse pasta en diverse vis- en vleessoorten.

Dessert buffet
Ter afsluiting presenteren wij feestelijke desserts van onze patissiers
 en natuurlijk met vers gebak, bavarois, ijs, fruit en slagroom. 

Timo Toekanbuffet
Voor de kinderen hebben we een speciaal kinderbuffet.

Voor de kinderen is er een Kidsparadijs met tv en Playstation, waar ze kunnen spelen, knutselen
en tekenen.

Prijs voor volwassenen € 24,75 p.p. *
Kinderen van 4 t/m 11 jaar € 12,25 p.k. *
Kinderen tot 4 jaar zijn gratis

* Incl. koffie, thee en vruchtensappen gedurende 2,5 uur

(m.u.v. feestdagen)

Brunch in een aparte ruimte € 26,50 p.p.

Met uw eigen gezelschap in een aparte ruimte brunchen? Dat is mogelijk vanaf 30 personen en te reserveren van 11.00 tot 16.00 uur. Zaalhuur in overleg.

Welkomstcocktail

***

Soep van de dag

***

Een diversiteit aan koude voorgerechten gepresenteerd in buffetvorm

Waldorfsalade en Ardennerham met meloen
Diverse vleeswaren zoals ham, rosbief, fricandeau
Diverse kaassoorten
Stokbrood, boter en diverse sauzen.

***

Stoofpotje van vis
Warme fricandeau met champignon roomsaus
Seizoensgerecht
Pasta en aardappelgratin

***

Grand dessert buffet, diverse bavarois, ijssoorten, desserttaarten, vers fruitsalade en slagroom.

***

Inclusief koffie, thee, melk en jus d'orange

Evenementen Brochure

Download de evenementen brochure voor een compleet overzicht van de mogelijkheden.

Offerte

Vraag online een offerte aan voor uw borrel. Uiteraard kunt u ook een afspraak maken met een van de medewerkers, in een oriënterend gesprek komt u alles te weten over de mogelijkheden voor uw borrel.