Arrangementen

Update

Tot en met 20 april 2021 bieden wij voor ontbijt, lunch en diner afhaalmogelijkheden die u ter plaatse kunt bestellen en kunt nuttigen op uw hotelkamer.

Arrangement

Cito Bijscholing arrangement

De cito-eindtoets komt er weer aan! Een spannend en belangrijk moment voor kinderen en hun toekomst. Door corona is alles net even anders en hebben toch veel kinderen een achterstand opgelopen. Daarom zijn we een samenwerking aangegaan met Hit Vakantiescholen.

HIT Vakantiescholen

HIT-Vakantiescholen biedt in het weekend kleinschalig extra professionele begeleiding in ons hotel. Op deze manier kunnen leerachterstanden worden weggewerkt en cijfers worden opgekrikt vlak voor de belangrijke cito toets. En omdat leren ook leuk kan zijn, is dit ideaal te combineren met een weekendje weg. 

Werkwijze

Leerlingen krijgen begeleiding in kleine groepjes van 6 leerlingen aandacht op het gebied van taal, rekenen en begrijpend lezen. Hierbij is ook ruimte voor individuele aandacht. Denkfouten van de leerling worden opgespoord en opgelost door extra ondersteuning, uitleg en oefenen. Na afloop gaan de kinderen naar huis met een naslagwerk en persoonlijke aandachtspunten.

Maatwerk

Om maatwerk te kunnen leveren wordt u gebeld door Marianne, zodat het programma op maat voor uw zoon/dochter gemaakt wordt.

Wanneer?

  • Paasweekend; 2-4 april
  • Weekend 9-11 april
  • Weekend 16-18 april 

Boeken

U kunt dit arrangement bijboeken bij uw verblijf. Neem hiervoor contact op met ons via 073-6587777.

Boekingsgegevens

Persoonlijke gegevens