Theater arrangement

Bij Van der Valk Hotel ‘s-Hertogenbosch - Vught genieten van een volledig verzorgd avondje uit en na afloop bijkomen en nagenieten van een indrukwekkende musical? Dat kan!
Deze zomer vindt er een uniek openluchtconcert plaats op het festivalterrein van het Autrotron in Rosmalen: Aida in Concert. De concertversie van de geliefde musical met de fantastische muziek van Elton John.
Van der Valk Hotel ’s-Hertogenbosch - Vught heeft speciaal hiervoor een volledig verzorgd arrangement samengesteld. Er zijn slechts 8 concerten van 20 t/m 30 juni, mis het niet!

Het verhaal

Aida, een prinses uit Nubië, wordt aan de oever van de Nijl gevangengenomen door de Egyptische legerkapitein Radames. Niet wetend wie zij is, schenkt hij haar als slavin aan zijn verloofde Amneris, dochter van de farao. Wat volgt is een dramatisch, hartstochtelijk verhaal vol verwarring, onmogelijke keuzes en brandende liefde. U voelt het allemaal in de geweldige muziek en de schitterende, Nederlandse songteksten. Dit wil je natuurlijk niet missen.

Maak uw avond onvergetelijk door het Theater Arrangement te boeken. U hoeft met dit arrangement nergens meer aan te denken en zo kunt u optimaal genieten van al het indrukwekkends wat de cast van Aida voor u in petto heeft.
Een arrangement met ontbijt, een heerlijk diner en een ticket in een rang naar voorkeur.